جستجو
Close this search box.
مشاوره رایگان: ۰۹۹۱۴۲۱۸۶۸۱

برای طلاق توافقی چه باید کرد؟

برای طلاق توافقی چه باید کرد؟

طلاق توافقی یکی از انواع طلاق است که بسیاری از زوجین با رسیدن به انتهای زندگی مشترک خود، برای آن اقدام می‌کنند. اما سوالی که در خصوص این نوع از طلاق ممکن است برای شما پیش آید، این است که برای طلاق توافقی چه باید کرد؟

طلاق توافقی هم‌چون دیگر انواع طلاق مراحلی دارد و بایستی برای آن شرایطی را نیز داشته باشید. اولین مرحله برای طلاق توافقی ثبت نام در سامانه مسیر است.

سپس آقا و خانم باید در جلسات مشاوره (2 الی 4 ماه) شرکت کنند. سپس به دفاتر مراجع قضایی مراجعه کرده و بعد از شرکت در دادگاه زوجین با در دست داشتن مدارک لازم به دفتر طلاق مراجعه می‌کنند.

کل مراحل طلاق تفاهمی بدون وکیل حدود 6 الی 9 ماه زمان می‌برد.

اما در صورتی که وکیل داشته باشید نیازی نیست به انجام کاری نیست و وکیل جای شما تمام مراحل را در مدت بسیار کوتاه‌تری انجام می‌دهد.

گروه حقوقی وکیل خانواده با تجربه چند ساله آماده است تا چالش‌ها و مشکلات شما برای طلاق توافقی را از بین ببرد. در صورتی که به وکیل طلاق توافقی نیاز دارید با کارشناسان حقوقی ما در ارتباط باشید.

فرم درخواست مشاوره

"*" indicates required fields

برای درخواست طلاق توافقی چه کاری باید انجام داد؟

وقتی‌که صحبت از طلاق توافقی می‌شود، به این معنی است که زوجین با انجام توافقات لازم قصد جدایی از یکدیگر را دارند. در ادامه مطالب به این مسئله که برای طلاق توافقی چه باید کرد، اشاره شده است.

  • قبل از هر چیزی زوجین بایستی بر سر مسائلی هم‌چون مهریه، حضانت فرزندان و … توافقات لازم را انجام داده باشند و برای آن نیز یک متن توافق‌نامه‌ تنظیم کنند.
  • زمانی‌که توافقی بین زوجین صورت گرفت، بایستی در سامانه یکپارچه “تصمیم” ثبت‌ نام کنند تا بتوانند بعد از آن به جلسات مشاوره رفته و در انتهای این جلسات، گواهی عدم امکان انصراف از طلاق را دریافت کنند.
  • در مرحله بعد، زوجین یا وکیل طلاق توافقی که در اختیار دارند؛ باید همراه با مدارک لازم از جمله شناسنامه، کارت ملی و عقدنامه به یکی از دفاتر الکترونیک قضایی مراجعه کنند تا برای آن‌ها وقت دادرسی تعیین شده و در نهایت پس از 2 یا 3 روز از طریق یک پیامک از طرف سامانه ثنا به طرفین ابلاغ ‌شود.
  • پس از دریافت پیامک، زوجین یا وکیل آن‌ها بایستی در ساعت و روز معین شده در دادگاه خانواده حضور پیدا کنند تا دادخواست طلاق توافقی مورد بررسی قرار گیرد.
  • در ادامه این روند، باردار بودن یا نبودن خانم، مورد بررسی قرار می‌گیرد و پس از آن، گواهی عدم امکان سازش صادر خواهد شد.
  • در نهایت زوجین با داشتن گواهی عدم امکان سازش، می‌توانند به دفتر طلاق برای جاری شدن صیغه طلاق مراجعه کنند و از یکدیگر به صورت توافقی جدا شوند.
برای درخواست طلاق توافقی چه کاری باید انجام داد؟

مدارک مورد نیاز برای طلاق توافقی

در ادامه مدارک مورد نیاز برای طلاق توافقی را برای شما آماده کرده ایم.

  • شناسنامه و کارت ملی زن و مرد
  • سند ازدواج (عقدنامه محضری)
  • متن توافق‌نامه طلاق توافقی
  • گواهی عدم امکان سازش
  • وکالت نامه طلاق (در صورتی‌ که حق طلاق با زن باشد)
  • گواهی عدم بارداری
  • سند بخشش مهریه (در صورتی که خانم مهریه خود را بخشیده باشد)
  • گواهی بکارت از پزشکی قانونی (در صورتی که زوجین در دوران عقد باشند)

نکته قابل توجه در خصوص مدارکی هم‌چون سند ازدواج این است که اگر نسخه اصلی این مدرک گم شده و یا در دسترس نباشد، زوجین یا وکیل آن‌ها بایستی حتما یک رونوشت از مدرک مفقود شده، ارائه کنند.

پادکست شماره 1 - طلاق توافقی

مزایای بهره‌مندی از وکیل طلاق توافقی

در اختیار داشتن وکیل طلاق توافقی، همواره می‌تواند سبب بهبود روند رسیدگی به پرونده‌تان شود. از این رو در ادامه به مزایای بهره‌مندی از وکیل طلاق توافقی اشاره شده است.

  • امکان دریافت مشاوره‌های حقوقی کاربردی و ارزشمند در حین رسیدگی به پرونده طلاق توافقی
  • کمک به زوجین یا هر یک از طرفین طلاق توافقی برای تنظیم دادخواست طلاق
  • عدم نیاز به حضور در جلسات دادگاه، مراجع دولتی و غیر دولتی و همچنین نهادهای داوری توسط زوجین
  • دریافت مدارک هم‌چون گواهی عدم امکان سازش در اسرع وقت
  • به نتیجه رساندن پرونده طلاق توافقی در کوتاه‌ترین زمان ممکن

طلاق توافقی چقدر طول می‌کشد؟

مدت زمان به نتیجه رسیدن پروسه طلاق توافقی به عوامل مختلفی بستگی دارد، اما داشتن وکیل طلاق توافقی و یا عدم داشتن وی در کنار شما، نیز می‌تواند بسیار تاثیر گذار باشد. از این رو در ادامه به این موضوع که طلاق توافقی با حضور و عدم حضور وکیل چقدر طول می‌کشد اشاره شده است.

  • با حضور وکیل: اگر زوجین برای رسیدگی به پرونده طلاق توافقی خود از یک وکیل متخصص در این زمینه کمک بگیرند، طلاق توافقی در مدت 20 الی 60 روز انجام می‌شود. گروه وکلای وکیل خانواده می‌توانند شما را در انجام این امر همراهی کنند تا در اسرع وقت به نتیجه دلخواه خود دست پیدا کنید.
  • بدون حضور وکیل: با توجه به وجود پرونده‌های طلاق بسیار زیاد در دادگاه‌ها و همچنین مراحل نسبتا سختی که باید برای به نتیجه رسیدن پروسه پرونده‌تان طی کنید، ممکن است حتی 9 ماه نیز درگیر پرونده طلاق توافقی خود باشید.

مهریه در طلاق توافقی

همان‌طور که احتمالا همه شما می‌دانید، مهریه از جمله اصلی‌ترین حق و حقوق مالی خانم‌ها پس از هر نوع از طلاق است و دریافت آن نیز بعد از طلاق توافقی برای خانم‌ها امکان پذیر خواهد بود. اگر در توافق‌نامه طلاق توافقی، دریافت مهریه ذکر شده باشد؛ مرد موظف به پرداخت آن است. اما در مواقعی زوجه با همسرش بر سر عدم دریافت مهریه به توافق رسیده است، در این حالت مرد نیازی به پرداخت مهریه نخواهد داشت.

البته دیدگاه دیگری در رابطه با این موضوع وجود دارد و آن هم بخشیدن مهریه از طرف زن است. به این صورت که زن برای رهایی از زوجیت و به پایان رساندن هر چه سریع‌تر زندگی مشترک خود، بر سر عدم دریافت مهریه که در واقع همان بخشش مهریه می‌باشد، به توافق رسیده است.

مهریه در طلاق توافقی

هزینه طلاق توافقی چقدر است؟

هزینه طلاق توافقی بستگی به مواردی دارد که برای هر کدام بایستی مبلغی پرداخت شود. از این رو در ادامه به مواردی که در میزان هزینه طلاق توافقی تاثیر گذار هستند، اشاره شده است.

  • هزینه مشاوره قبل از طلاق
  • هزینه‌ای دادرسی پرونده طلاق توافقی
  • هزینه مشاوره ارجاع شده از دادگاه
  • هزینه‌ ثبت طلاق توافقی در محضر
  • حق‌الوکاله وکیل طلاق توافقی

جمع بندی

این‌که برای طلاق توافقی چه باید کرد، سوالی است که ذهن بسیاری از افراد را به خود درگیر می‌کند. با توجه به این موضوع ما در گروه وکلای وکیل خانواده سعی بر این داشتیم که مطالبی را در این خصوص برای شما بیان کنیم و توضیح دهیم برای طلاق توافقی کجا باید رفت؟

در عین حال شما همراهان عزیز می‌توانید برای این‌که اطلاعات بیشتری در رابطه با این موضوع به دست آورید، از طریق شماره تماس درج شده در سایت، با مشاورین و وکلای مجرب ما در ارتباط باشید تا شما را راهنمایی کنند.

سوالات متداول

برای طلاق توافقی چه کاری باید انجام داد؟

جهت اقدام برای طلاق توافقی باید در ابتدا مدارک مورد نیاز آن را تهیه کرده و طبق مراحلی که در مطالب ذکر شد، پروسه پرونده طلاق خود را پیش ببرید.

طلاق توافقی چه مدت طول خواهد کشید؟

پروسه طلاق توافقی بستگی به عوامل مختلفی دارد که در مطالب ذکر شده، به آن‌ها اشاره شد. البته داشتن و یا عدم داشتن وکیل طلاق توافقی نیز در مدت زمان به نتیجه رسیدن طلاق توافقی موثر خواهد بود.

تکلیف مهریه در طلاق توافقی چه خواهد بود؟

مهریه از جمله حق و حقوق اصلی زن بعد از طلاق است. اما زن این اختیار را دارد که بعد از طلاق توافقی مهریه‌اش را از همسرش طلب کند و یا این‌که آن‌را ببخشد.

آیا گروه حقوقی وکیل خانواده مجوز دارد؟

بله، وکیل خانواده تمام مجوزهای لازم قوه قضاییه، ثبت اسناد و کانون وکلای دادگستری مرکز اخد کرده است. در صورتی که مایل باشید هنگام اخذ قرارداد می‌توانید مجوزها را مشاهده کنید.

من میخواهم که موسسه وکیل خانواده وکیلم باشد، چه کار باید بکنم؟

برای این کار تنها کافیست که از طریق تماس، واتساپ و یا تلگرام با شماره 09914218681 در ارتباط باشید.
کارشناسان حقوقی ما تمام توضیحات لازم را به شما می‌دهند.

بنا به دلایلی امکان حضور در دفتر وکیل خانواده و جلسه را ندارم!

نگران نباشید؛ جسله شما با وکیل می‌تواند به صورت حضوری، آنلاین و یا تلفنی برگزار شود. تنها کافیست با کارشناسان حقوقی ما در ارتباط باشید تا توضیحات لازم را به شما بدهند.

22 پاسخ

  1. برای طلاق توافقی وکیل برای خانم و آقا یک نفر هست یا بصورت جداگانه باید وکیل گرفته بشود؟

    1. سلام و درود
      با مشاورین تیم حقوقی وکیل خانواده تماس بگیرید.

  2. با تشکر از مطالب مفید سایت شما در باب طلاق توافقی. برای مشاوره در واتسپ هزینه ای باید پرداخت شود؟

  3. مهریه مو برای طلاق توافقی بخشیدم به آقا الان که قضیه جدی شده و توی سامانه ثبت نام کردم زده زیر همه چیز واقعا نمیدونم چیکار کنم….

    1. سلام و درود
      برای اطلاعات بیشتر با مشاور تیم حقوقی وکیل خانواده تماس بگیرید.

    1. سلام و درود
      برای وکالت دادن به وکیل و ابلاغیه های قضایی بله.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

وکیل طلاق توافقی

talagh-tavafogh