چه مدارکی برای طلاق توافقی لازم است؟

مدارک لازم برای طلاق توافقی

یکی از روش‌هایی که زوجین پس از گذراندن زندگی مشترک ناموفق می‌توانند برای حل مشکلات خود با کمترین دردسر از آن بهره ببرند، طلاق توافقی است. برای طلاق توافقی بایستی زوجین یکسری مدارک را ارائه کنند تا بتوانند در اسرع وقت از یکدیگر به صورت مسالمت آمیز جدا شوند.

البته باید در نظر داشته باشید که بهره‌مندی از یک وکیل متخصص در این زمینه نیز همواره می‌تواند به شما کمک کند تا مراحل طلاق توافقی را حتی بدون حضورتان در جلسات مشاوره و دادگاه طی کنید.

در صورتی که وکیل داشته باشید نیازی به شرکت در جلسات مشاوره سامانه مسیر و شرکت در جلسات دادگاه نیست و وکیل به جای شما تمام مدارک طلاق توافقی را ارائه می‌دهد.

برای ارتباط با وکیل طلاق توافقی با کارشناسان حقوقی وکیل خانواده در ارتباط باشید.

مدارک لازم برای طلاق توافقی

همان‌طور که در ابتدای مطالب نیز گفته شد، برای طلاق توافقی مدارکی لازم است که باید در زمان ثبت دادخواست آن‌ها را به همراه داشته باشید. از این رو در ادامه به مدارک لازم برای طلاق توافقی اشاره شده است.

مدارک لازم برای طلاق توافقی

شناسنامه و کارت ملی زوجین

مدارک هویتی هم‌چون شناسنامه و کارت ملی جزو اصلی‌ترین مدرک‌هایی هستند که بایستی زوجین برای طی کردن هر روال اداری یا قضایی به همراه داشته باشند. در واقع بدون به همراه داشتن این مدارک، خدماتی در این ادارات دریافت نخواهند کرد. پس زوجین بایستی توجه داشته باشند که برای شروع مراحل طلاق توافقی حتما شناسنامه و کارت ملی خود را به همراه داشته و ارائه کنند.

سند ازدواج (عقدنامه محضری)

یکی دیگر از مدارک لازم برای طلاق توافقی، سند ازدواج زوجین است. چرا که توسط این سند، زوجیت زن و مرد به رسمیت شناخته شده است و برای اموری هم‌چون وام ازدواج، تولد فرزند و طلاق باید آن را به همراه داشته باشند.

در واقع سند ازدواج شامل اطلاعات هویتی زوجین و شهود، نوع عقد و شرایط ضمن آن، مشخصات کامل مجریان صیغه نامه، صداق و نحوه پرداخت آن و همچنین امضای زوجین است و اگر به هر دلیلی در دسترس نبوده و یا مفقود شده باشد، در هنگام طلاق توافقی بایستی رونوشتی از آن را حتما تهیه کرده و ارائه کنید.

گواهی عدم امکان سازش

در سال‌های اخیر طبق قوانین بایستی زوجین برای این‌که بتوانند از یکدیگر جدا شوند، یک گواهی تحت عنوان عدم امکان سازش را پس از شرکت در جلسات مشاوره بهزیستی دریافت کنند.

در واقع پس از این‌که زوجین در سامانه تصمیم ثبت نام کردند، بایستی برای ادامه روند طلاق توافقی خود در این جلسات که حدودا 4 الی 6 جلسه است شرکت کنند تا در نهایت گواهی عدم امکان سازش که برای طلاق توافقی اجباری است را دریافت کرده و به همراه دیگر مدارک خود به دادگاه ارائه کنند.

توافق‌نامه طلاق توافقی

یکی از مدارک مهم در زمان طلاق توافقی، توافق‌نامه است که در آن زوجین بر سر مسائلی هم‌چون مهریه، نفقه، حضانت فرزندان و … توافقات لازم را انجام داده و آن را در یکی از دفاتر ثبت اسناد رسمی تنظیم کرده‌اند. البته باید اشاره کنیم که اگر این توافق‌نامه را در هنگام حضور در دادگاه به همراه نداشته باشند، می‌توانند در حضور قاضی توافقات لازم بر سر مسائل مالی و غیرمالی را انجام دهند.

در عین حال اگر برای تنظیم توافق‌نامه نیازمند به دریافت مشاوره هستید، می‌توانید با موسسه حقوقی وکیل خانواده از طریق شماره تماس درج شده در سایت، ارتباط برقرار کنید تا بتوانید متن توافق‌نامه‌ای که مد نظر دارید را تنظیم و ثبت کنید.

گواهی بکارت از پزشکی قانونی

یکی دیگر از مدارکی که برای طلاق توافقی به آن نیاز دارید، گواهی بکارت از پزشکی قانونی است. در واقع این گواهی برای زمانی است که در دوران عقد هستید و می‌خواهید تکلیف میزان مهریه‌ای که به زوجه تعلق می‌گیرد را مشخص کنید.

سند بخشش مهریه

اگر زوجه در زمان طلاق توافقی بخواهد مهریه خود را ببخشد، بایستی مدرکی مبنی بر این موضوع ارائه کند که در واقع نوعی سند است که در دفترخانه باید تنظیم و ثبت شده تا ارزش قانونی داشته باشد و در نهایت بتوانید آن را به دادگاه ارائه کنید.

سند بخشش مهریه

گواهی عدم بارداری

یکی دیگر از موضوعاتی که در زمان طلاق توافقی به آن باید توجه ویژه‌ای شود، باردار بودن یا نبودن زوجه است و برای اثبات این موضوع به دادگاه بایستی یک گواهی بارداری یا عدم بارداری به همراه شرح کامل آزمایشات و گزارشات پزشکی را ارائه کنید.

کلام آخر …

با توجه به این‌که طلاق آخرین راهی است که زوجین بایستی برای حل کم و کاستی‌های زندگی مشترکشان به آن فکر کنند، می‌توانند در صورتی که تصمیم نهایی خود را برای جدایی گرفته باشند، برای پایان دادن به زندگی مشترک خود، طلاق توافقی را مد نظر قرار دهند.

چرا که می‌توانند در اسرع وقت و بدون هیچ‌گونه دردسری طلاق بگیرند. البته باید اشاره کنیم که برای طلاق توافقی مدارکی لازم است که بایستی آن‌ها را هنگام جدایی تهیه کرده و به همراه داشته باشید. از این رو ما در وکیل خانواده سعی بر این داشتیم که مدارک لازم برای طلاق توافقی را برای شما عزیزان بیان کنیم.

در عین حال اگر شما عزیزان نیازمند دریافت مشاوره در خصوص طلاق توافقی و مدارک لازم برای آن هستید، پیشنهاد می‌کنیم که با مشاورین و وکلای مجرب ما از طریق شماره تماس موجود در سایت موسسه حقوقی وکیل خانواده ارتباط برقرار کنید.

نظرات موکلین وکیل خانواده

سوالات متداول

برای طلاق توافقی چه باید کرد؟

برای طلاق توافقی باید در سامانه تصمیم ثبت نام کنید، متن توافق‌نامه‌ای را تنظیم کرده و با در اختیار داشتن گواهی عدم امکان سازش و دیگر مدارک مورد نیاز، در دادگاه برای صدور حکم طلاق حاضر شوید.

مدارک لازم برای طلاق توافقی چیست؟

مهم‌ترین مدارکی که برای طلاق توافقی نیاز دارید، شناسنامه و کارت ملی زوجین، سند ازدواج، گواهی عدم امکان سازش و توافق‌نامه طلاق توافقی است. البته مدارک دیگری نیز برای انجام این‌کار لازم می‌باشد که در مطالب به آن‌ها اشاره شده است.

آیا گروه حقوقی وکیل خانواده مجوز دارد؟

بله، وکیل خانواده تمام مجوزهای لازم قوه قضاییه، ثبت اسناد و کانون وکلای دادگستری مرکز اخد کرده است. در صورتی که مایل باشید هنگام اخذ قرارداد می‌توانید مجوزها را مشاهده کنید.

من میخواهم که موسسه وکیل خانواده وکیلم باشد، چه کار باید بکنم؟

برای این کار تنها کافیست که از طریق تماس، واتساپ و یا تلگرام با شماره 09914218681 در ارتباط باشید.
کارشناسان حقوقی ما تمام توضیحات لازم را به شما می‌دهند.

بنا به دلایلی امکان حضور در دفتر وکیل خانواده و جلسه را ندارم!

نگران نباشید؛ جسله شما با وکیل می‌تواند به صورت حضوری، آنلاین و یا تلفنی برگزار شود. تنها کافیست با کارشناسان حقوقی ما در ارتباط باشید تا توضیحات لازم را به شما بدهند.

فرم درخواست مشاوره

"*" indicates required fields

Hidden
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

وکیل طلاق توافقی

talagh-tavafogh