برای طلاق در هلند زوجین باید به دادگاه خانواده مراجعه کرده و درخواست خود را برای تقسیم اموال و حضانت فرزندان ارائه کنند. یکی از مهمترین چالشها برای ایرانیان، ثبت طلاق ایرانی در هلند است. به این منظور زوجین باید حتماً در کشور خود پروسه طلاق را به صورت رسمی انجام دهند.
پروسه طلاق یک طرفه و یا طلاق توافقی در هلند برای ایرانیان به دلیل اینکه باید طبق قوانین ایران پیش برود ممکن است بسیار به طول انجامد یا بسیار پر دردسر باشد. به همین دلیل ایرانیان ساکن هلند میتوانند به وکیل در ایران وکالت دهند تا به جای ایشان مراحل طلاق را پیش برود.
شما میتوانید از طریق سامانه میخک و ثنا به وکیل طلاق وکالت دهید تا به جای شما مراحل طلاق را پیگیری کند. انجام مراحل طلاق به صورت غیر حضوری و اعطای وکالت به وکیل باعث میشود که پروسه جدایی سریعتر انجام شود و پس از بررسی پرونده، رأی طلاق صادر خواهد شد.
با توجه به اینکه فرایند درخواست ثبت طلاق در ایران در هلند و ایران پیچیدگیهای خاص خود را دارد، میتوانید برای پیشبرد سریعتر پرونده خود با وکلای مجرب وکیل خانواده تماس بگیرید تا هرچه سریعتر مراحل قانونی جدایی انجام شود.
- طلاق توافقی و طلاق با داشتن حق طلاق در مدت 20 الی 60 روز کاری
- بدون نیاز به حضور زوجین در هیچ مرحله ای
- مشاوره رایگان (واتساپ و تماس)
- پشتیبان اختصاصی برای شما در طول پرونده
- وکیل متخصص حوزه خانواده و طلاق
قوانین طلاق در هلند چیست؟
برای طلاق در هلند شهروندان باید به دادگاه خانواده محلی مراجعه کنند و درخواست خود را ثبت نمایند. درخواست طلاق شامل ارائه اطلاعاتی در مورد دلایل جدایی، ثبت اطلاعات شخصی طرفین و ارائه درخواست مربوط به حضانت فرزندان و تقسیم اموال است.
ایرانیانی که ساکن کشور هلند هستند، نیز باید بر اساس قوانین طلاق در هلند تقاضای خود را به دادگاه ارائه کنند و اگر طلاق توافقی باشد، مراحل آن زودتر طی خواهد شد.
یکی از پیچیدگیهای قوانین طلاق در هلند این است که اگر یکی از زوجین از طریق الحاق به همسر خود در این کشور اقامت داشته باشد، جدایی میتواند برای اقامت شخص پیامدهایی را به همراه داشته باشد، چراکه پس از انجام پروسه جدایی، اداره مهاجرت و تابعیت هلند میتواند اقامت فرد را لغو کند، مگر اینکه شخص اجازه اقامت مستقل در این کشور را داشته باشد.
از این رو توصیه میکنیم برای انجام مراحل قانونی طلاق در هلند حتماً از وکیل طلاق مجرب کمک بگیرید تا پرونده شما هرچه سریعتر به نتیجه برسد.

مراحل طلاق ایرانی در هلند
همانطور که گفتیم، برای طلاق ایرانیان در هلند باید حتما بر اساس احوال شخصیه و با قوانین ایران پیش بروند. به این منظور پروسه طلاق توافقی در هلند ممکن است بسیار پیچیده باشد زیرا اگر وکیل نداشته باشید باید در جلسات دادگاه و مشاوره ایران شرکت کنید.
به همین منظور بهتر است حتما یک وکیل طلاق ایرانیان خارج از کشور داشته باشید تا به جای شما در تمام مراحل حضور یابد. در صورتی که وکیل خانواده وکیل طلاق در هلند شما باشد، علاوه بر اینکه پروسه طلاق ایرانیان ساکن هلند سریعتر انجام میشود، دیگر نیازی به حضورتان در هیچ مرحلهای هم نیست.
- مشاوره رایگان (واتساپ و تماس)
- جلسه با وکیل متخصص طلاق (حضوری یا آنلاین)
- تنظیم توافقنامه با توجه به توافق شما
- داشتن یک پشتیبان اختصاصی برای شما
- حضور وکیل پایه یک دادگستری به جای شما
- بدون نیاز به حضور شما
قانون حضانت فرزند ایرانیان مقیم هلند پس از طلاق
بر اساس قانون حضانت فرزندان، در صورتی که طلاق توافقی در هلند باشد، زوجین بر سر حضانت بچهها با یکدیگر میتوانند توافق کنند.
اما اگر توافقی وجود نداشته باشد، حضانت فرزند دختر تا 7 سالگی با مادر بوده و از 7 تا 9 سالگی با پدر است. بعد از آن از مدار حضانت خارج میشود. فرزند پسر نیز تا 7 سالگی حضانتش با مادر است و از 7 تا 15 سالگی با پدر؛ بعد از آن از مدار حضانت خارج میشود.
پادکست شماره 1 - طلاق توافقی
شرایط تنفیذ حکم طلاق ایرانیان در هلند
رأی صادره طلاق ایرانیان ساکن هلند باید بر اساس قوانین ایران نیز مورد تایید و تنفیذ قرار گیرد تا جدایی زوجین به رسمیت شناخته شود.
در صورت عدم تنفیذ طلاق هلندی، زوجین باید در دادگاههای خانواده ایران دوباره درخواست طلاق را ارائه کنند. در چنین شرایطی زن و شوهر میتوانند از حکم تنفیذ بهعنوان مهمترین دلیل خود برای طلاق در دادگاه ایران استفاده نمایند.
نحوه ثبت طلاق یک طرفه با حکم طلاق هلندی
چنانچه یکی از زوجین به صورت یک طرفه بخواهد به زندگی مشترک خود پایان دهد، باید دادخواست طلاق یک طرفه را به دادگاه هلند ارائه کند. زوجین ایرانی که ساکن هلند هستند نیز باید بر اساس ماده ۶ قانون مدنی مبنی بر اینکه “ایرانیان مقیم خارج و داخل کشور مطیع قوانین ملی خود هستند“ طلاق خود را در ایران نیز ثبت کنند.
با داشتن حکم طلاق، زوجین باید در دادگاههای ایران نیز طرح دعوا کنند و پس از دریافت حکم دادگاه برای ثبت طلاق یک طرفه اقدامات لازم را انجام دهند.
بهترین راهکار در این شرایط داشتن وکیل طلاق در هلند است. گروه حقوقی وکیل خانواده با تجربه حل صدها پرونده طلاق در خارج از کشور راهنمای شما در این زمینه است. برای اطلاعات بیشتر با مشاوران حقوقی ما در ارتباط باشید.
مدارک لازم برای طلاق ایرانیان ساکن هلند
برای درخواست طلاق در هلند، ایرانیان ساکن این کشور باید ابتدا در سامانه میخک یا ثنا ثبتنام کنند و مدارک زیر را ارائه نمایند:
- ارائه اصل شناسنامه و کارت ملی زوج یا زوجه
- ارائه اصل سند ازدواج یا رونوشت آن (در صورت عدم امکان ارائه اصل آن)
- گواهی عدم امکان سازش
- ارائه یک قطعه عکس از زن و شوهر
طلاق با قانون ایران
زوجینی که قصد جدایی یک طرفه یا طلاق توافقی در هلند را دارند، معمولاً با این سوال مواجه میشوند که آیا لازم است برای ثبت طلاق با قانون ایران نیز اقدام کنند؟ زوجهای ایرانی میتوانند از طریق اعطای وکالت به وکیل طلاق توافقی در هلند و از طریق برگزاری جلسات آنلاین با وی، پروسه طلاق را پیگیری کنند.
در چنین شرایطی فرایند طلاق زودتر انجام میشود و رأی سریعتر صادر خواهد شد. برای اعطای وکالت به وکیل در ایران زن و شوهر میتوانند از طریق سامانه میخک و سامانه ثنا اقدام کنند.

اعطای وکالت برای طلاق ایرانی در هلند از طریق سامانه ثنا
بهترین روش برای اعطای وکالت به وکیل طلاق در هلند از طریق سامانه ثنا است و زوجین میتوانند با داشتن یک سیم کارت فعال در ایران ثبتنام خود را انجام دهند.
پس از نامنویسی با ارائه کد به وکیل، کارهای پرونده طلاق شروع میشود و بدون نیاز به حضور هر یک از طرفین مراحل دادرسی پیش میرود.
اعطای وکالت برای طلاق ایرانی در هلند از طریق سامانه میخک
سامانه میخک یکی از سایتهای متعلق به وزارت امور خارجه ایران است و از طریق آن خدمات کنسولی به ایرانیان مقیم خارج از کشور ارائه میشود. زوجینی که مایل به انجام مراحل طلاق ایرانی در هلند هستند، میتوانند از طریق ثبتنام در این سامانه و پس از دریافت کد رهگیری به وکیل طلاق ایرانیان خارج از کشور وکالت دهند تا اقدامات لازم را انجام دهد.
از آنجا که متن وکالت سامانه میخک در بیشتر موارد ناقص است، توصیه میکنیم قبل از تکمیل وکالتنامه حتماً متن را با هماهنگی با وکیل خود تنظیم کنید.
به این منظور میتوانید با وکلای رسمی وکیل خانواده در ارتباط باشید. وکلای مجرب وکیل خانواده با داشتن سالها سابقه در تنظیم پروندههای طلاق میتوانند بدون هیچگونه مشکلی مراحل طلاق را برای شما انجام دهند.
ضرورت ثبت طلاق ایرانی در هلند
ایرانیان ساکن کشور هلند پس از جدایی باید حتماً مراحل قانونی طلاق در ایران را نیز طی کنند، چرا که اگر طلاق بر اساس قانون کشور ایران ثبت نشود، جدایی زوجین به رسمیت شناخته نخواهد شد. از این رو زوجین ممکن است بعداً دچار مشکلاتی در تمدید پاسپورت، ممنوعالخروجی، ارث بردن از داراییهای یکدیگر پس از فوت و … شوند.
بنابراین ایرانیانی که تابعیت دوگانه ایرانی هلندی دارند و دارای گرین کارت هلند هستند، حتماً باید پس از ثبت طلاق در هلند و براساس قوانین آن کشور، جدایی خود را در کشور ایران نیز به ثبت برسانند.
وکیل طلاق ایرانیان در هلند
مراحل طلاق ایرانیان خارج و داخل کشور تفاوت چندانی با یکدیگر ندارد، اما ارتباط با وکیل طلاق در هلند که مهارت کافی در پیشبرد سریعتر پرونده دارد و به امور قانونی ایرانیان در دو کشور مسلط است، بسیار اهمیت خواهد داشت.
وکیل رسمی دادگستری از ابتدا با تنظیم دقیق وکالتنامه و حضور در جلسات متعدد با موکل خود همراه خواهد بود و توافقنامه طلاق بر اساس خواسته زوجین تنظیم میشود. همچنین زوجین میتوانند برای ثبت طلاق بهصورت رسمی در دفترخانه نیز اقدام کنند.
وکلای حقوقی موسسه وکیل خانواده با داشتن تخصص لازم در زمینه امور مربوط به طلاق و فرایند دریافت مهریه میتوانند به بهترین شکل شما را در این زمینه یاری کنند و شما در هر مرحله از فرایند طلاق، امکان دریافت مشاوره از وکلای این موسسه خواهید داشت.
جمع بندی
طلاق در هلند تابع قوانین خاصی است و افراد باید ابتدا به دادگاه خانواده محلی مراجعه نمایند و پس از ارائه مدارک لازم و بررسی پرونده، در ارتباط با حضانت فرزندان و تقسیم داراییها تصمیمگیری میشود. طلاق ایرانی در هلند برای ایرانیانی که ساکن این کشور هستند، مراحل پیچیدهتری دارد و زن و شوهر باید ابتدا از طریق سامانه ثنا و میخک به وکیل طلاق وکالت دهند.
وکیل نیز میتواند با طی کردن فرایند قانونی طلاق ایرانیان ساکن هلند و تکمیل فرمهای مربوطه، هرچه سریعتر پرونده را به نتیجه برساند. از آنجا که بسیاری از ایرانیان در مراحل ثبت طلاق در هلند و ایران با مشکلات متعددی مواجه میشوند، توصیه میکنیم پروسه جدایی را از طریق موسسه وکیل خانواده انجام دهید. وکلای مجرب و با سابقه وکیل خانواده با تنظیم دقیق توافقنامه و ارائه مشاورههای لازم، صفر تا صد پرونده شما را پیگیری میکنند.
کل تیم از وکیل تا مشاور و پشتیبان از همه راضی بودم. دستتون درد نکنه
سؤالات متداول
مراحل طلاق در هلند چگونه است؟
در کشور هلند اگر زوجین بخواهند به صورت توافقی جدا شوند، باید درخواست مشترک کتبی ارائه کنند و اگر طلاق یک طرفه باشد، شخصی که برای طلاق اقدام کرده باید تقاضای خود را به صورت کتبی ارائه نماید. پس از آن نیز زوجین باید برای بیان اظهارات خود به دادگاه مراجعه نمایند.
زوجین برای ثبت طلاق ایرانی در هلند باید چه اقداماتی انجام دهند؟
در وهله اول زوجین باید به وکیل طلاق از طریق سامانه میخک و ثنا وکالت دهند. در مراحل بعد وکیل کارهای پرونده را پیگیری میکند و میتواند بدون نیاز به حضور زوجین تمام مراحل دادرسی را انجام دهد.
مدارک لازم برای ثبت طلاق ایرانیان در هلند چیست؟
ایرانیان پس از ثبتنام در سامانه ثنا و میخک باید اصل شناسنامه، اصل سند ازدواج، اصل کارت ملی و اصل دادنامه طلاق صادره از دادگاه هلند که مورد تایید سفارت است را ارائه کنند. علاوهبر این ارائه ترجمه فارسی دادنامه طلاق که مورد تایید وزارت امور خارجه است و تهیه اصل گواهی صیغه طلاق شرعی که از مرکز اسلامی مورد تایید سفارت جاری شده است الزامی خواهد بود.
برای انجام سریعتر مراحل طلاق در هلند و ایران چه میتوان کرد؟
برای اینکه پروسه طلاق شما هرچه سریعتر انجام شود، میتوانید پرونده خود را به وکلای وکیل خانواده بسپارید. وکلای متخصص و مجرب این موسسه با توجه به شناخت کامل با قوانین کشور هلند و ایران میتوانند در کوتاهترین زمان ممکن درخواست شما را به نتیجه برسانند.