قانون جدید حق طلاق

قانون جدید حق طلاق

حق طلاق از جمله حق و حقوقی است که به مرد داده شده است ولی قانون جدید حق طلاق در سال‌های اخیر دست‌خوش تغییراتی بوده و این موضوع هم صرفا برای حفظ حرمت خانواده، اصول فقهی و شرایط عرف جامعه می‌باشد.

در واقع قانون جدید حق طلاق برای ایجاد تساوی حقوق زنان با مردان وضع شده است. البته برای عملی شدن این قانون شرایطی نیز مد نظر است تا زن بتواند با داشتن آن‌ها پس از طی کردن مراحلی از همسرش طلاق بگیرد.

البته باید اشاره کنیم برای این‌که زن بتواند با توجه به داشتن حق طلاق در اسرع وقت از همسرش جدا شود، بایستی از یک وکیل طلاق با تجربه در این خصوص نیز مشاوره‌هایی را دریافت کند، چرا بدون داشتن وکیل طی کردن مراحل طلاق با داشتن حق طلاق امکان پذیر نخواهد بود.

از این رو ما در وکیل خانواده قصد داریم که در ادامه، مطالبی را در خصوص قانون جدید حق طلاق برای شما بیان کنیم. پیشنهاد می‌کنیم که تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

حق طلاق چیست؟

به طور کلی طبق ماده 1133 قانون مدنی حق طلاق به مرد داده شده است که بدون قید و شرط برای پایان دادن به زندگی مشترک اقدام کند. البته باید اشاره کنیم که در قانون جدید حق طلاق، خانم‌ها پس از به دست آوردن این حق می‌توانند تحت شرایطی مشخص از همسر خود طلاق بگیرند.

حق طلاق چیست؟

چگونه می‌توان حق طلاق را به دست آورد؟

قانون جدید حق طلاق به زوجه این امکان را می‌دهد که برای جدایی از همسرش اقدام کند، اما قبل از آن بهتر است بدانید که چگونه می‌توان حق طلاق را به دست آورد. از این رو در ادامه به روش‌های به دست آوردن حق طلاق اشاره شده است.

هنگام عقد

یکی از روش‌هایی که می‌توان حق طلاق را به دست آورد، این است که در زمان عقد به این مورد در عقدنامه اشاره شود تا زن بتواند در صورت نارضایتی از زندگی مشترک خود و داشتن شرایطی که می‌تواند از این حق خود استفاده کند، از همسرش جدا شود. نکته قابل توجه در خصوص این روش برای به دست آوردن حق طلاق این است که پس از اعطای این حق به زوجه و ثبت آن در عقدنامه، امکان عزل حق طلاق از زن وجود ندارد.

بعد از ازدواج به صورت محضری

روش دیگر برای به دست آوردن حق طلاق، تنظیم وکالت‌نامه‌ای در این خصوص بعد از ازدواج است. به این صورت که زوجین پس از ازدواج می‌توانند به یک دفترخانه مراجعه کرده و با ذکر شروط مد نظر مرد، حق طلاق مدت دار و بلاعزل به زن داده شود.

چه شرایطی برای گرفتن حق طلاق لازم است؟

همان‌طور که در ابتدای مطالب نیز گفته شد، برای گرفتن حق طلاق بایستی شرایطی وجود داشته باشد که در واقع به آن شروط 12 گانه عسر و حرج گفته می‌شود. در واقع زن از این طریق می‌تواند ثابت کند زندگی زناشویی برای او دشوار است تا به این نحو مسیر طلاق با داشتن حق طلاق برای او تسهیل پیدا کند.

در ادامه به برخی از شرایط عسر و حرج برای طلاق با داشتن حق طلاق اشاره شده است.

  • عدم پرداخت نفقه به زن
  • محکومیت مرد به حبس
  • اثبات خیانت مرد
  • داشتن شغل نامتعارف در اجتماع
  • عقیم بودن مرد
  • امتناع مرد از انجام وظایف زناشویی
  • اعتیاد مرد به مواد مخدر و مشروبات الکلی
  • ترک زندگی به مدت 6 ماه بدون دلیل قانع کننده
  • ابتلای مرد به بیماری‌ صعب العلاج

طلاق با داشتن حق طلاق چه مدت طول می‌کشد؟

به صورت کلی نمی توان زمان دقیقی برای طلاق با داشتن حق طلاق مشخص کرد اما در صورتی که پرونده شما با وکیل خانواده باشد، وکلای ما با توجه به تخصصی که دارند در مدت زمان بسیار کوتاهی طلاق با داشتن وکالت در طلاق شما را انجام می دهند.

طلاق با داشتن حق طلاق چه مدت طول می‌کشد؟

جمع بندی

طلاق آخرین راه برای حل مشکلاتی است که در زندگی مشترک با آن دست و پنجه نرم می‌کنید. اما برخی از مواقع ادامه زندگی مشترک برای خانم بسیار دشوار می‌شود و در نهایت تصمیم به جدایی از همسر خود می‌گیرد. یکی از روش‌هایی که زوجه می‌تواند از طریق آن از همسرش طلاق بگیرد، داشتن حق طلاق است که به دو روش امکان بهره‌مندی از آن را دارد.

در واقع قانون جدید حق طلاق به خانم اجازه می‌دهد با داشتن برخی از شرایط عسر و حرج برای جدایی از همسرش اقدام کنند. اما موضوع مهم در رابطه با طلاق با داشتن حق طلاق این است که طی کردن این روند بدون وجود وکیل میسر نخواهد بود و حتما بایستی یک وکیل طلاق شما را در روند رسیدگی به پرونده طلاق‌تان همراهی کند.

ما در گروه وکلای وکیل خانواده به شما همراهان عزیز پیشنهاد می‌کنیم که از طریق شماره تماس موجود در سایت برای بهره‌مندی از یک وکیل پایه یک دادگستری با مشاورین و وکلای مجرب ما در ارتباط باشید.

نظرات موکلین وکیل خانواده

سوالات متداول

حق طلاق چیست؟

حق طلاق در واقع به مرد اجازه می‌دهد در هر زمانی که بخواهد همسرش طلاق دهد. اما در قانون جدید حق طلاق، این امکان وجود دارد که حق طلاق در زمان عقد و یا بعد از ازدواج به صورت محضری به زوجه داد شود تا مرد و زن از حقوقی یکسان برخوردار باشند.

مدت زمان طلاق با داشتن حق طلاق چقدر است؟

برای طلاق گرفتن با داشتن حق طلاق نمی‌توان مدت زمان دقیقی را در نظر گرفت، چرا به مواردی هم‌چون شرکت کردن در جلسات مشاوره و طی کردن دیگر مراحل طلاق بستگی دارد.

آیا گروه حقوقی وکیل خانواده مجوز دارد؟

بله، وکیل خانواده تمام مجوزهای لازم قوه قضاییه، ثبت اسناد و کانون وکلای دادگستری مرکز اخد کرده است. در صورتی که مایل باشید هنگام اخذ قرارداد می‌توانید مجوزها را مشاهده کنید.

من میخواهم که موسسه وکیل خانواده وکیلم باشد، چه کار باید بکنم؟

برای این کار تنها کافیست که از طریق تماس، واتساپ و یا تلگرام با شماره 09914218681 در ارتباط باشید.
کارشناسان حقوقی ما تمام توضیحات لازم را به شما می‌دهند.

بنا به دلایلی امکان حضور در دفتر وکیل خانواده و جلسه را ندارم!

نگران نباشید؛ جسله شما با وکیل می‌تواند به صورت حضوری، آنلاین و یا تلفنی برگزار شود. تنها کافیست با کارشناسان حقوقی ما در ارتباط باشید تا توضیحات لازم را به شما بدهند.

15 پاسخ

  1. علاوه بر مطالبی که ثبت شده باید بگم نمیشه مهریه رو در حق طلاق نگهداشت باید کامل بخشیده بشه تا قاضی قبول بکنه.

  2. سلام خسته نباشید
    اگر خانومی نتونه موارد عسر و حرج رو ثابت کنه نمیتونه از حق طلاقش استفاده بکنه؟

    1. سلام و درود
      وکیل خانواده در خدمت شماست. با مشاورین ما تماس بگیرید.

  3. یعنی اگر حق طلاق تو شرایط ضمن عقد اومده باشه آقا نمیتونه بعد از یه مدت بگه پشیمون شدم؟

  4. سلام و خسته نباشید
    همسر من مبتلا به بیماری پوستی هست بطوریکه من میترسم باهم نزدیکی داشته باشیم.
    این از موارد عسر و حرجه؟ میتونم با حق طلاق جداشم؟؟؟؟؟

    1. سلام و درود
      پس از بررسی شرایط ایشون بله.

  5. برای گرفتن حق طلاق باید کل مهریه رو بخشید؟ و پس از گرفتن طلاق میشه نسبت به نفقه ای که پرداخت نشده ادعایی داشت یا خیر. نرجس بهادری

    1. سلام و درود
      باید تمامی مهریه را ببخشید.

  6. سلام من چندجا مشاوره گرفتم اگر بخوام برای خیانت شوهرم از حق طلاق استفاده کنم گفتن باید اثبات کنم آخه چجوری اثبات میشه؟ نه فیلم میتونم بگیرم نه عکس واضحی دارم…

  7. ممنون راجب اطلاعات خوبتون از حق طلاق نمیدونستم نیاز به تایید در دفتر ثبت داره

  8. برای چگونگی اعطا حق طلاق تماس گرفتم مشاوره شدم بسیار ممنونم از مشاوران وکیل خانواده.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم درخواست مشاوره

"*" indicates required fields

Hidden

وکیل طلاق توافقی

talagh-tavafogh